Agenda

Segway

Wat is nou eigenlijk een Segway?


De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om het te besturen. De Segway gaat waar u gaat: naar voren leunen betekent ook dat u vooruit rijdt en naar achteren betekent dat u afremt of naar achter gaat. Een bocht maken doet de Segway automatisch wanneer u naar rechts of links beweegt.

 

Dit klinkt allemaal erg simpel, en dat is het ook! Voordat een tour begint geven wij iedereen de tijd om even te wennen aan de Segway. Allereerst volgt een korte uitleg, deze clinic duurt nog geen 10 minuten. Dat heeft u goed gelezen: binnen 10 minuten zoeft u over bos- en heide paden met een heerlijk zelfverzekerd, en vooral veilig gevoel! ‘Simply moving'..

 

Controle krijgen over de Segway is erg makkelijk, en daarnaast is het een hele taak om deze controle te verliezen! Veiligheid is een belangrijk speerpunt tijdens de verzorgde tours die altijd onder begeleiding zijn.

 

Op deze site kunt u alles vinden over alle mogelijkheden die de Segway biedt van een exclusief bedrijfsuitje tot promotionele activiteiten.

 

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!